تصادف زنجیره ای در اتوبان تهران–قم/ آمار مصدومان کیفیت هوای تهران در وضعیت قابل‌قبول وضعیت ذخایر سد‌های تهران بحرانی‌تر شد هشدار برف و باران برای ۲۰ استان بازداشت سرشبکه اصلی باند سودجویی ۵۰۰ میلیاردی از شرکت‌های معدنی و دولتی لغو اجرای طرح زوج و فرد از در منزل در تهران از پنجشنبه کارگروه اضطرار آلودگی هوا: تاکسی‌های اینترنتی باید طرح زوج و فرد را رعایت کنند وزیر علوم: آزمون جامع دکتری به طور کامل حذف نمی‌شود صندوق بازنشستگی: در یک سال گذشته تعداد حقوق‌بگیران ۲.۶ درصد افزایش یافته/ ۶۵ درصد این افراد مرد و ۳۵ درصد زن هستند غیرحضوری شدن مدارس آذربایجان شرقی در هفته آینده پلیس راهور دیر خبر داد، اما طرح زوج یا فرد بی‌توقف اجرا می‌شود دورکاری بانوان شاغل ادارات خوزستان در روز چهارشنبه به مناسبت روز زن اتوبوس و مترو در این روز رایگان شد هشدار بارش‌های سنگین در ۵ استان؛ بارش برف و باران در ۱۵ استان از فردا چهارشنبه مدارس نمونه دولتی حذف می‌شوند؟ هوا سرد می‌شود / باران تا جمعه در تهران ادامه دارد

شلیک پلیس در مرزداران

پلیس تهران جزئیات تعقیب و گریز و شلیک پلیس در مرزداران تهران را تشریح کرد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۵۲ - ۱۶ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 August 06
کد خبر: ۵۳۷۸۵

به گزارش راهبرد معاصر رئیس کلانتری 132 شهرک غرب از دستگیری 2 سارق لوازم داخل خودرو و کشف 30 فقره سرقت در تعقیب و گریز پلیسی خبر داد و گفت: متهمان با خودروهای سرقتی لوازم داخل خودرو سرقت می کردند. 

سرهنگ ضرغام آذین با اعلام این خبر گفت: ساعت 5 صبح سه شنبه 14 مرداد امسال تیمی از ماموران عملیات کلانتری در حال گشت زنی در خیابان دادبان بودند که به راننده و سرنشین خودروی مزدا 323 مشکوک شدند و در بررسی شماره پلاک مشخص شد این خودرو چند روز قبل به سرقت رفته است.

وی افزود: ماموران گشت کلانتری دستور ایست را صادر کرد اما راننده بدون توجه به دستور پلیس به مسیر خود ادامه داد و 2 جوان مرموز به اتوبان یادگار امام خمینی (ره) رفته و ماموران برای جلوگیری از ورود خسارت های احتمالی چند تیر هوایی شلیک کردند.

این مقام پلیسی ادامه داد : سارقان در مسیر فرار چند بار با خودروی پلیس برخورد کردند و سپس به صورت خلاف جهت به اتوبان جلال آل احمد و به بزرگراه شیخ فضل الله رفته و برای فرار به سمت خیابان مرزدارن رفتند که ماموران برای پایان دادن به این تعقیب و گریز 4 لاستیک خودروی مزدا 3 را هدف گلوله قرار دادند اما دزدان در حالی که خودروی روی رینگ های لاستیک بود به فرار خود ادامه می دادند.

رئیس کلانتری 134 شهرک غرب گفت: با حضور نیروی کمکی به صحنه تعقیب و گریز ماموران موفق به توقیف خودروی دزدان شدند و هر دو سارق جوان را دستگیر کردند.

سرهنگ آذین ادامه داد: در بازرسی از خودروی سرقتی تعدادی ساعت گرانقیمت و گوشی موبایل به دست آمد که دزدان در اعترافاتشان عنوان کردند که این اموال سرقتی را در ساعات بامدادی همان روز از چند خودرو سرقت کرده اند.

وی با اشاره به اینکه سارقان در ادامه تحقیقات پلیسی به 30 فقره سرقت لوازم داخل خودرو با خودروهای سرقتی در ماه جاری در منطقه شهرک غرب اعتراف کردند، تصریح کرد: متهمان برای سیر مراحل قانونی در اختیار مرجع قضایی قرار گرفته اند.

 

فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار